onsdag 13 april 2011

Grillat är godast i Weber One-Touch Premium

Jag fullkomligt älskar att grilla och har länge funderat på att uppgradera den gamla halvrostiga statoilgrillen till en lite finare variant. Frågan är bara hur motiverar man ett köp av en grill som kostar mer än 1500:- ? Kommer maten att bli så mycket godare? Är det så mycket enklare att grilla med ett bättre spjäll? Blir det mycket godare då man har en termometer på grillen? En sak är säker och det är att det vore grymt med en askbehållare där kolresterna hamnar. Just nu flyger det mest iväg då det hamnar på "askfatet". Eftersom jag grillar på en balkong, fast man kanske inte får, så vill jag inte ha en allt för stor grill. 47cm räcker, 57 känns för stor. Men man vet ju aldrig hur länge man kommer att grilla på en balkong iofs? Om det blir en 57cm-grill så är min favorit den limegröna Weber One-touch premium, skitsnygg. Tror dessvärre att den snygga färgen inte finns på 47cm-varianten så den får väl i så fall bli svart.

 Åh så mycket roligare och godare och enklare och bättre och härligare allt skulle bli om jag bara hade en ny fin grill. Eller hur? Synd bara att den är så hutlöst dyr...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar